Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Alles om hoger te scoren dan uw concurrentie in de zoekmachines!

Wilt u ook hoger scoren dan de concurrent?

Dan wordt het hoog tijd om uw website vriendelijk te maken voor alle zoekmachines. Dankzij onze jarenlange kennis op vlak van technische en contentmatige optimalisatie kunnen wij uw website lagen groeien in de zoekmachines.

Scoor duurzaam hoger

Bij ons staat een duurzame groei vooraan. Zo blijft u beter scoren dan uw concurrenten.

Klaar voor nieuwe klanten?

Beter in beeld betekent meer klanten. Bent u hier al klaar voor?

Jarenlange kennis en ervaring

Met >10 jaren ervaring weten we wat we moeten doen om u te laten scoren!

Monitoring van de prestaties

Naast het verbeteren blijven wij ook de website monitoren om nieuwe mogelijkheden of terugvallen te spotten zodat u altijd beter blijft scoren

Hoe pakken wij zoekmachineoptimalisatie eigenlijk aan?

Een goede, gefundeerde, aanpak is goud waard. Zeker als het gaat over zoekmachineoptimalisatie (SEO). In de afgelopen jaren hebben we diverse aanpakken onderzocht en hebben we deze blijven optimaliseren. Hierdoor hebben we momenteel een aanpak ontwikkeld die voor iedereen verbetering laat zien. Direct vanaf het eerste moment en daarnaast continue blijft groeien.

Technische SEO

Zet de deuren open naar Google

Om de website beter te laten scoren beginnen we met een technische analyse waarbij de website tegen het licht gehouden word bij 350 punten. Deze zijn nodig om optimaal, efficiënt en snel resultaat te kunnen waarnemen. Na de analyse worden de openstaande punten door ons vakkundig uitgevoerd. U hoeft hierbij niets te doen. Wij houden u op de hoogte van de uit te voeren werkzaamheden.

Content SEO

Zoekwoorden, zoekwoorden, zoekwoorden..

Naast het technische stuk kijken wij ook naar de inhoud van de website. Om te weten wat een bezoeker zoekt onderzoeken wij de zoekwoorden, teksten en pagina’s om deze aan te passen voor de perfecte match voor de bezoekers van de site. Met andere woorden, we brengen de inhoud van de site naar een hoger niveau.

Autoriteit SEO

Wij kiezen voor duurzaam

Met de analyse van de autoriteit willen we duurzame groei realiseren. Door middel van monitoring en vergelijking met de concurrentie slagen wij er keer op keer in om meer bezoekers en verkopen te realiseren bij iedere website die we onder handen nemen. Hierbij kijken we niet alleen naar uw website maar proberen we deze ook op andere websites te promoten zodat  uw website geniet van meer autoriteit.

Local SEO

Uw beste klanten wonen om de hoek

Soms hoef je niet verder te kijken als je neus langs is. Door de locale zoekmachinevriendelijkeheid te optimaliseren kan je ervoor zorgen dat in de nabije omgeving je product of dienst beter in beeld gebracht kan worden. Ideaal voor zelfstandigen of kleine KMO’s die graag rond de kerktoren opereren.

Wil u ook hoger scoren in Google en bent u benieuwd wat wij kunnen doen?