Webdesign / Webdevelopment

Webdesign / Webdevelopment

Uw nieuwe website of webshop is dichterbij dan u denkt!

Klaar voor meer digitale klanten?

Bent u klaar voor meer online klanten? Indruk maken met een professionele website? Uw verhaal zetten wij moeiteloos om in een website of webshop. Professioneel, eenvoudig te beheren en creatief.

Websites / Webshops

Wij ontwikkelen zowel websites als webshops tegen scherpe tarieven.

Voor ieder toestel geschikt

Wij ontwikkelen uitsluitend websites / webshops die op ieder toestel goed zichtbaar zijn.

Persoonlijke aanpak + begeleiding

Wij adviseren en ondersteunen tijdens het volledige project.

Inclusief training

Dankzij onze training kunt u zonder problemen uw website onderhouden.

Hoe wij voor u te werk gaan

De ontwikkeling van een nieuwe website brengt enkele vaste stappen met zich mee. Tijdens deze stappen bespreken we samen met u enkele belangrijke eigenschappen zoals het design, de functionaliteiten en de inhoud. Deze stappen overlopen we samen met u zodat de uitkomst geheel naar uw wens zal zijn. Kortom, persoonlijke begeleiding met een professioneel eindresultaat!

Tijdens deze kickoff worden alle wensen en informatie verzameld voor de ontwikkeling van de nieuwe website of webshop. We kijken hierbij naar de volgende zaken:

  • Welke uitstraling dient de website te krijgen?
  • Welke functionaliteiten zijn nodig voor een goede werking?
  • Welke pagina’s en inhoud zijn er nodig?
  • Zijn er momenteel teksten / afbeeldingen / foto’s die we kunnen gebruiken?
  • Waar komt de website te staan?
  • etc..

Deze checklist lopen we samen met u door en geeft ons een goed beeld van de informatie die we nodig hebben voor de ontwikkeling. Daarna gaan we aan de slag.

Tijdens deze fase ontwikkelen wij een testlocatie waarop de site opgebouwd gaat worden. Deze wordt op onze eigen servers gezet zodat alleen u en wij toegang hebben. Deze locatie zal tot het einde van de ontwikkeling gebruikt worden.

Met de informatie uit de kickoff meeting werken we de infrastructuur verder uit. Dit tesamen met het design. Het design wordt eerst overlopen voordat de pagina’s opgemaakt worden.

Na goedkeuring over het design wordt de volledige website opgebouwd bovenop de infrastructuur. Functionaliteiten worden toegevoegd en werkend gemaakt. Pagina’s krijgen vorm, foto’s worden opgeladen en teksten worden SEO vriendelijk gemaakt.

Voordat de website wordt opgeleverd wordt deze eerst SEO matig tegen het licht gehouden. Zo scoort uw website beter als die van de concurrent en voorzien wij de mogelijkheid om door iedere zoekmachine goed gevonden te worden.

Daarna wordt de website grondig getest. Werkt alles zoals het zou moeten, komen de contactformulieren goed binnen? Kan ik probleemloos bestellen? Werkt de website ook op een GSM of Tablet?

Als laatste wordt de volledige website op de correcte locatie geplaatst. Mails worden ingesteld, backups worden ingepland. Nog een finale test op de eindlocatie om te zien of daar ook alles probleemloos werkt en uw website / webshop staat live voor het grote publiek!

Na afloop van de ontwikkeling volgt de training om de website te kunnen beheren. Hierbij leert u stap voor stap de achterkant van de website kennen zodat u zonder problemen uw eigen website kunt beheren / aanpassen / updaten indien dit nodig is.

Wenst u een gratis & vrijblijvende offerte voor uw website ontvangen?