Huisstijl design

Huisstijl design

When pen meets paper, something magical happens..

Van logo tot corporate design

Bent u klaar voor meer online klanten? Indruk maken met een professionele website? Uw verhaal zetten wij moeiteloos om in een website of webshop. Professioneel, eenvoudig te beheren en creatief.

Logo ontwerp

Straal professionaliteit uit met een eigentijds logo. Door ons ontworpen op maat van uw onderneming.

Flyer / Affiche / Brochure

Evenement op komst? Wij warmen uw publiek op met pakkende flyers, sprekende affiches en afgelikte brochures.

Corporate huisstijl

Op zoek naar meer dan een logo? Wij ontwerpen uw offline en online professionele communicatie. Maak indruk en scoor nieuwe klanten.

Ebook

Wilt u online bezoekers iets vertellen? Laten kennis maken met uw onderneming of op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen? Dan is een Ebook de perfecte tool.
corporate-design-mcore-webdesign

Hoe wij voor u te werk gaan

Ook al is alles tegenwoordig online minded, offline speelt nog steeds een bijzonder grote rol. De keuze van een logo is te vergelijken met die van een auto. Daarom besteden we veel aandacht aan de briefing en verzamelen we zoveel mogelijk informatie zodat we perfectie kunnen benaderen in onze voorstellen.

Onze logo’s zijn uniek en worden telkens van de grond af aan opgebouwd. Ze zijn geschikt voor elke vorm van drukwerk. Van visitekaartjes tot spandoeken. Alle logo’s zijn haarscherp. Voor flyers en affiches werken we op dezelfde manier.

Voor onze designer is het van belang een zo goed mogelijk beeld te schetsen waar u en uw onderneming voor staan. Met deze informatie kunnen we de stijl van het logo bepalen. Ook in het geval van een flyer/ affiche of ebook verzamelen we zoveel mogelijk informatie.

Met eerder genoemde informatie gaan we aan de slag. In het geval van de logo’s komen we met 8-10 ontwerpen terug. Deze zijn nog niet geschikt voor drukwerk maar vormen de stijl, look en feel waar we denken juist te zitten.

voor de affiches geven we diverse opties. Deze worden in een masterflyer weergegeven zodat het kiezen tussen de verschillende opties gemakkelijker wordt.

Op basis van de feedback kruipen wij terug naar de tekentafel. Daar verfijnen we de ontworpen zaken zodat ze piekfijn in orde zijn voor iedere toepassing. Indien nodig koppelen we tussentijds de herwerkte versies terug.

Zodra de ontworpen onderdelen klaar voor druk zijn kunnen deze direct tot leven gebracht worden op visitekaartjes, briefpapier, of afgedrukt als affiche, flyer of folder. Indien dit gewenst is worden online toepassingen zoals banners en website aangepast met het nieuwe logo.

Ebooks zijn een ander paar mouwen. Deze worden normaal gesproken niet gedrukt. Na het SEO herwerken van de teksten wordt deze in een design gegoten, een online design. Na goedkeuring voor afronding wordt hier een PDF van gemaakt en wordt deze PDF met het originele document doorgestuurd zodat ze verwerkt kunnen worden op de website of andere locatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?