Het verschil

Waar wij het verschil maken

"The only source of knowledge is experience" - Albert Einstein

Wilt u ook meer bezoekers, meer klanten en een hogere winst met uw website? Ontdek dat wat wij voor u kunnen betekenen.

Met passie en kennis bereik je meer dan geld

Een gewaagde stelling, dat moeten we toegeven. Er zijn weinig bedrijven die dit nastreven. Wij geloven er hard in dat deze kennis ons juist sterker maakt. Door constant kennis op te doen en theorieën in de praktijk om te zetten hebben we al talloze keren bewezen dat voor iedere online speler dezelfde regels gelden. Groot of klein, miljoenenbudgetten of juist zeer beperkt, iedereen speelt met dezelfde regels.

Ons advies is goud waard

Strategisch advies is van groot belang. Zeker als het gaat om online marketing. Er zijn duizenden zaken waaraan gewerkt kan worden maar er zijn geen groei strategieën die overal werken. Iedere onderneming heeft te maken met andere concurrenten, sector gebonden regels of limieten. Door deze in je voordeel te gebruiken bouwen we een duurzame strategie op die WEL werkt.

Ruim 10 jaar online marketing kennis

Wij weten wat er speelt. We weten wat wel en niet werkt om de zichtbaarheid te vergroten. We weten wat belangrijker is om eerst te doen en behalen keer op keer goede resultaten.

Wij kiezen bewust voor een persoonlijke aanpak

Het wordt veel geroepen, “wij bieden een persoonlijke aanpak“! Schitterend maar wat heeft u aan deze persoonlijke aanpak als u daar later niet op kunt terugvallen. Wanneer u na iedere vraag een gepeperde factuur krijgt en niet het idee hebt dat u verder geholpen bent? Inderdaad, niets!

Begeleiding + training

Wij sturen u niet met een kluitje in het riet. Wij begeleiden en adviseren van A tot Z. Dat is nodig want de markt verandert snel. Met onze training leert u in korte tijd zelf uw eigen site te beheren. Zonder technische kennis en voor de zekerheid kijken wij over uw schouder mee.

Verstaanbare communicatie

Cache, firewall, FTP gegevens, Header.php. Weet u het nog? Wij vermoeden niet. Daarom communiceren wij niet in ontwikkeltaal maar in mensentaal. Dat duurt iets langer maar is begrijpbaar voor iedereen. Alleen zo heeft u uw nieuwe website binnen enkele keren onder de knie.

Wacht niet langer en neem een voorsprong op de concurrentie.